Ons domein ligt in een rijke en ongerepte natuur, dicht bij de Sables d'Olonne. Een van de juwelen van de regio, het strand van Veillon, ligt op slechts 10 km van ons.
Dit strand is een waar natuurlijk juweeltje dat vele labels heeft, waaronder het prestigieuze Natura 2000. Het wordt omringd door een zeearm die naar de oesterhaven van de Guittière loopt, en is omgeven door zandduinen, pijnboombos...
Rauwe honing, met een overheersende bloei van sinaasappelbloesem (citroen- en sinaasappelbomen), verzameld door onze eigen bijen, afkomstig van transhumante nederzettingen die tijdens de bloei van de sinaasappelbloesem naar ecologische gebieden in de zuidelijke Sierra van Córdoba zijn verplaatst.
Nederzettingen gelegen op boerderijen met immuun sinaasappel- en citroenbomen.
Verzameld in de maanden maart en april, voornamelijk. Van extra lichte, witachtige kleur en een subtiele, sterke zoete smaak. Het kenmerkt zich door een snelle kristallisatie.
De sinaasappelbloesemhoning moet niet alleen worden toegeschreven aan antibacteriële en antivirale eigenschappen, maar ook aan de kalmerende en ontspannende eigenschappen, waardoor het een ideale honing is als natuurlijke ontspanner.
MGO-gecertificeerde Manuka-honing uit Nieuw-Zeeland. Beste kwaliteit. Gecontroleerd door geautoriseerde laboratoria van het Ministry of Primary Industries van Nieuw-Zeeland.
Prijzen zijn netto prijzen exclusief verzend- en administratiekosten van Nieuw-Zeeland naar uw magazijn in de EU. U vindt de kosten in de proforma-factuur.
De geldende invoerrechten in de EU van momenteel 17,3% voor honing zijn al in de prijs inbegrepen!
Levertijd: Per schip 10-12 weken
Luchtvracht: 2-6 weken
Betalingsvoorwaarden: Vooruitbetaling
Gewicht: 250g
Oorsprong: Nieuw-Zeeland
Private Label: Gratis etikettering
Kwaliteit: Gecertificeerde premium honing
Kastanjehoning uit Frankrijk verpakt in een glazen pot van 250 g. Het is een monoflorale honing met een vloeibare textuur die de neiging heeft om fijn te kristalliseren en een robuuste intensiteit heeft. De kleur van deze honing varieert van amber tot donkerbruin.
Biologische Acaciahoning uit Bulgarije verpakt in een flexibele fles van 250 g. Het is een monoflorale honing, met een vloeibare textuur en een milde tot iets uitgesproken intensiteit. De kleur varieert van wit tot geel.
Totaal fruitgehalte:
Bereid met 55 g fruit per 100 g eindproduct.
Ingrediënten en allergenen:
Kastanje, vanille, suiker, citroensap, gelatine: pectines van appel.
Gemiddelde voedingswaarden per 100g
Energie 974/227 kJ kcal
Vetten < 0.5 g
Waarvan verzadigde vetzuren < 0.1 g
Koolhydraten 55 g
Waarvan suikers 43 g
Eiwitten 1.2 g
Zout 0.01 g
Presentatie van onze kastanje- en vanillejam, een weelderige mix die de rijke, nootachtige essentie van kastanjes combineert met de warmte en zoetheid van vanille.
Gewicht: 335g
SKU: 3 455 149 000 416
In alle geurmodi biedt deze absolute noten van groene thee die evolueren naar tabakstinten, altijd goed gemarkeerd door het thee-effect. Zeer relevant in combinatie met cederhout of in frisse colognes, is ze behoorlijk volhardend. Aroma's Deze extract brengt fruitige aroma's in dranken of theeën, met noten van hooi, bloemen, honing en tabak.
Ref:P00548655000
Romero Honing
Kleur: zeer lichtgele amber.
Aroma: kenmerkend bloemig, met noten van ambrosia.
Smaak: dominante zoetheid, zonder andere componenten;
Productiegebied: kalkrijke en warme gebieden in het oosten.
Gather By's nieuwste en hoogste kwaliteit honing met een MGO-waarde tussen* 1.000 en 1.200, dit is een van de hoogste classificaties van Manuka-honing ter wereld. Supermedicinal en zeer therapeutisch, deze Manuka-honing is van zeer hoge sterkte en is langer potent en kan worden gebruikt voor keelpijn/streptokokken, snijwonden/wonden, MRSA-infecties zoals stafylokokken, evenals acne/huidverzorging.
Deze Australische Manuka-honing is rijk en vloeibaar, gezond en smakelijk. Gather By filtert het natuurlijk, maar ze verwarmen hun honing niet.
*Let op dat de MGO-waarde van uw pot Platinum Australische Manuka-honing tussen 1.000 en 1.200 kan liggen, afhankelijk van seizoensvariaties - de waarde staat op de voorkant van uw pot - dit heeft geen invloed op de smaak, textuur of therapeutische voordelen.
Grootte: 125g
Aantal per doos: 20 eenheden
Aantal per pallet: 160 dozen
Australisch gemaakt: Ja
Verzameld op hoogte, deze berghoning uit Frankrijk is een 100% natuurlijk product. Het onderscheidt zich door zijn fruitige smaak en delicate karamelachtige tonen. Het is ideaal in zuivelproducten.
Biologische landbouw
Ideaal voor de gezondheid
Franse oogst
Pot van 250g netto
Ingrediënten: 100% biologische berghoning
Gebruikstips: Een theelepel per dag, bij voorkeur 's ochtends
SKU: Miel-eteCategorieën: bijenkorf, biologische lijn
Deugden en voordelen:
100% natuurlijk
Respect voor het milieu
Verzameld in Frankrijk
Koud geëxtraheerd
Miel de Touraine (Frankrijk) verpakt in een glazen pot van 250 g. Het is een polyfloraal honing met een romige textuur die de neiging heeft te kristalliseren en met een milde tot iets uitgesproken intensiteit. Het is een honing van wit tot licht amberkleurig.
Biologische Acaciahoning uit Bulgarije verpakt in een glazen pot van 1 kg. Het is een monoflorale honing, met een vloeibare textuur en een milde tot iets uitgesproken intensiteit. De kleur varieert van wit tot geel.
Een subtiele mix van aroma's van tijm, rozemarijn, heide, dennen en wilde bloemen uit de Provence heeft deze bruine honing een redelijk uitgesproken smaak van "ondergroei" en dennenhout (I.G.P.) gegeven.
Glanzende gouden robe met groene reflecties.
Vers, intens met tonen van steenfruit (perzik, abrikoos) en gedroogd fruit (amandel, hazelnoot).
Tonic, het vruchtvlees is wijnachtig, subtiel, goed in balans door een natuurlijke frisheid.
De wijn: Wat een klap is deze jaargang 1985! Deze zoete natuurlijke rode wijn heeft een oxidatieve rijping buiten gehad gedurende 1 jaar in dame-jeanne, gevolgd door 27 jaar (!) in eiken vaten. Het resultaat is een unieke cuvée met een tegelachtige kleur waarin aroma's van pruimen en geconserveerd zwart fruit zich vermengen met tonen van moka, cacao, gedroogde vijg, noten en peper in een sublieme balans. Een fles om te proeven bij blauwaderige kazen of chocolade desserts. Een genot van complexiteit en verwennerij!
Inhoud: 75cl
Type: Zoete natuurlijke rode wijn
Restsuikers: 103g/L
Druivenrassen: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu
AOC: Maury
Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2050
Serveertemperatuur: 14-16°C
Wij zijn een familiebedrijf van de tweede generatie met 45 jaar ervaring in de bijenteelt. Ons doel is altijd geweest om de hoogste kwaliteit honing te produceren en deze aan u, onze gewaardeerde klanten, te bieden. We hebben veel vertrouwen in onszelf, omdat we onze producten zelf produceren in plaats van ze van de markt te betrekken en te verpakken zoals andere bedrijven. Natuurlijk brengen we ook 45 jaar kennis, ervaring en ons geheim in ons werk. Wanneer we zeggen dat wij de honing produceren, moet dat niet verkeerd begrepen worden; we hebben onze eigen bijen, zij maken de honing. In heel Turkije hebben we duizenden bijenkasten en in die kasten zitten miljarden bijen. Voor ons werken onze bijen, die dag en nacht onvermoeibaar zijn, zonder enige tegenprestatie en brengen ze de mooiste nectar van de natuur naar ons toe. Wij bieden u de honing die we van onze bijen hebben verkregen in de meest natuurlijke staat, zonder enige tussenkomst. Natuurlijk vraagt u zich af of er echt zulke onbewerkte honingproducenten zijn, ja, die zijn er, wij zijn het. We houden van honing, we zijn honingliefhebbers.
Deze knop staat bekend om het tonifiëren van het cardiovasculaire systeem, het verminderen van overtollig cholesterol en urinezuur, het stimuleren van de schildklier en het verbeteren van de cerebrale circulatie.
Biologische, verse knoppenextract (niet ingevroren)
Inweking op de pluklocaties (Oorsprong Frankrijk)
Met de hand gedynamiseerd
Glazen fles van 50 ml
De Agen-pruimen worden pruimen na het doorlopen van het droogproces. Na het drogen worden deze pruimen die aan onze normen voldoen met de hand geplukt en gesorteerd om te macereren in de zoete Armagnac en de tijd te nemen om zoet te worden.
Onze pot bevat 38 pruimen om te genieten met de zoete Armagnac met pruimensmaken.
Volume 1L
ABV 16%
GEWICHT: 0.45359237 kg
SKU: LPRAR
Marula-olie wordt gewonnen uit de pitten van de marulaboom. De marulaboom (Sclerocarya birrea) groeit in de warme en vorstvrije gebieden van Sub-Sahara Afrika. Dit is het gebied van Nigeria tot Ethiopië en Zuid-Afrika. De marulaboom wordt ook wel de olifantenboom genoemd, omdat olifanten graag de geurige en gisten vruchten van de boom eten. De boom groeit wild en wordt niet gecultiveerd. Hij is gevoelig voor vorst, maar resistent tegen droogte en zout, wordt 15-20 meter hoog en vormt rode bloemen. De vruchten worden tussen april en juni gedragen. De vruchten zijn geel en lijken op pruimen. De pitten moeten met de hand uit de vrucht worden gehaald. Daarna wordt door koude persing de donkergele tot oranje olie gewonnen. De marulaboom en zijn producten zijn al duizenden jaren bekend in de Zuid-Afrikaanse cultuur. Zo wordt bijvoorbeeld de vrucht gebruikt als basis voor frisdranken en sterke dranken.
CAS:68956-68-3
EINECS:273-313-5
Kleur:geelachtig tot goudkleurig
Geur:licht zuur, nootachtig
Houdbaarheid:12 maanden
INCI:Sclerocarya Birrea Seed Oil
Opslag:koel, droog, lichtbeschermd, in gesloten verpakkingen bewaren
Ontdek onze mandarijnenhoning uit Valencia, een ware explosie van Mediterraanse smaken. Deze honing, met een betoverende amberkleur, wordt zorgvuldig geoogst uit de geurige bloemen van de mandarijnenbomen in de zonnige regio Valencia. De heerlijk fruitige en verfrissende smaak, met subtiele citrusnoten, zal uw smaakpapillen prikkelen. Mandarijnenhoning wordt gewaardeerd om zijn romige textuur en onweerstaanbare zoetheid. Gebruik het om uw desserts te zoeten, om uw yoghurt te verrijken of om uw thee te begeleiden. Deze exquise honing brengt u rechtstreeks naar het hart van de Middellandse Zee en biedt een unieke en zonnige smaakervaring. Laat u verleiden door onze mandarijnenhoning uit Valencia, een ware gouden delicatesse.
Kukuinussolie wordt gewonnen uit de zaden van de Kukuinussboom, ook wel lichtboom genoemd. De boom behoort tot de familie van de wolfsmelkplanten. Oorspronkelijk groeide hij op berghellingen en in kloven in Hawaï, maar is inmiddels ook te vinden in Polynesië, Zuid-Azië, Australië en Ceylon. De boom heeft witte tot roze bloemen, waaruit de groene, ronde vruchten ontstaan. Deze bestaan uit een harde schil die twee harde, steenachtige vruchten bevat. Volwassen bomen dragen jaarlijks 35-45 kg vruchten. De olie wordt verkregen door extractie, heet- of koudpersen en daarna voorzichtig gefilterd en gereinigd of geraffineerd. De olie heeft een lichtgele tot oranje kleur en een zure, grasachtige en deels chemische geur. Het kenmerkt zich door een hoog gehalte aan onverzadigde vetzuren, zoals linolzuur of linoleenzuur, tot wel 90%. Het is daarmee een van de oliën met het hoogste vetzuurgehalte.
CAS-nr.: 8015-80-3
Kleur: helder tot oranje
Geur: zuur, grasachtig, deels licht chemisch
Houdbaarheid: 18 maanden
INCI Europa: Aleurites Moluccana Seed Oil
INCI VS: Aleurites Moluccana Seed Oil
Opslag: koel, droog, licht- en luchtbeschermd in gesloten verpakking bewaren
Kwaliteiten: koudgeperst, kbA
Peru behoort tot de meest bosrijke landen ter wereld; meer dan de helft van Peru is bedekt met bomen – en een groot deel daarvan is Amazone tropisch bos. Geen wonder dat Peru in de top 10 staat van meest biodiverse landen ter wereld.
Helaas zijn ontbossing en bosdegradatie ernstige problemen in Peru, veroorzaakt door monocultuur landbouw, mijnbouw, wegenbouw en illegale houtkap.
Omdat cacao groeit in agroforestry, biedt de teelt boeren de mogelijkheid om een inkomen te verdienen, terwijl ze bossen beschermen en biodiversiteit behouden. Peru Ucayali cacao is biologisch geproduceerd en gecertificeerd; er worden geen pesticiden of chemische meststoffen gebruikt.
Peru Ucayali cacao is afkomstig van Trinitario variëteiten. Het smaakprofiel wordt gekenmerkt door een gebalanceerd chocoladeachtig lichaam, laag in zuur, met opmerkelijke zoete tonen van karamel en noten en hints van fruitige smaken.
Na handmatige oogst brengen de boeren de natte cacaobonen naar een centrale fermentatie-eenheid.
Oorsprong: Peru
Regio: Centraal Amazonas
Variëteit: Trinitario
Hints: Karamel, nootachtig, fruitig
SKU: 5430002193212
PURE CHOCOLADE: 100% cacaobonen
Energie: 550Kcal, 2300kJ
Totaal vet: 52g
waarvan verzadigd vet: 31g
Koolhydraten: 5g
waarvan suiker: 0g
Eiwit: 15g
Zout: 0g
Biologische Linde-honing uit Frankrijk verpakt in een glazen pot van 375 g. Het is een monoflorale honing met een gekristalliseerde textuur en een intensiteit die varieert van uitgesproken tot zeer uitgesproken. Het is een amberkleurige honing, variërend van licht tot donker.
100% Biologische wijnazijn*, ingekookt druivensap.
* Product afkomstig uit de Biologische Landbouw
Zonder conserveermiddelen, zonder allergenen
Niet gepasteuriseerd
Te gebruiken in dressings, salades, rauwkost en marinades.
Het kan ook worden gebruikt voor het deglaceren van kalfslever, als glazuur op desserts en fruitsalades.
Dit product is ook verkrijgbaar in flessen van 25, 50 cl, cubi's van 3-5-10 liter, vaten van 220 liter en in containers van 1000 liter op bestelling.